Access Points
Laat u adviseren:
0032 (2) 588 79 30

Access Points
Zakelijk wifi
Flexibiliteit
Snel en draadloos
Vergelijk bij Sales Channel
Advies? Spoed offerte!
Op maat gemaakte oplossing
Meerdere offertes

Spoed offerteOfferte aanvraag

Access Points, uw zakelijk draadloos wifi netwerk

Een zakelijk wifi netwerk aanleggen of de prijs van uw wifi access point bepalen?

Vraag meerdere offertes aan voor de beste kwaliteit access points tegen de scherpste prijzen. Het is verstandig om u eerst in te lezen en te vergelijken alvorens u overgaat tot koop, maar mocht u hier geen tijd voor hebben kunt u altijd contact opnemen.

Het bovenstaande nummer staat tussen 08:30 – 17:30 uur tot uw beschikking om u te helpen met uw specifieke eisen en behoeften. Daarnaast kunt u een spoed offerte of een reguliere offerte aanvraag doen.

“Waarom draadloze wifi punten?”

Mobiele apparaten maken tegenwoordig onderdeel uit van het standaard kantoorgerei. Waar de apparaten vroeger werden verboden, worden ze nu gezien als belangrijke back-up mocht er iets fout gaan met een computer. Zo blijven uw mobiele apparaten werken zelfs als uw computer het niet meer doet. Uw printer kan zelfs opdrachten krijgen en printen via uw mobiele telefoon of tablet en zelfs als u in de cloud zit kunt u verder werken op uw mobiele apparaat.

Het enige dat de gebruiker van het mobiele apparaat nodig heeft is internet. Draadloos internet welteverstaan. Maar hoe verkrijgt u een snel, betrouwbaar en volledig draadloos netwerk dat de capaciteit van uw bedrijf aan kan? Deze vraag is iets lastiger te beantwoorden dan alleen ‘de kabel in de router en stekker in het stopcontact’. Sterker nog, als u dit nog nooit heeft gedaan heeft u wellicht iets aan deze tips.

Access points

“Waar te beginnen?”

Om te beginnen is het belangrijk dat u een vergelijk maakt voordat u een zakelijk draadloos netwerk aanvraagt of een aanvraag doet voor acces points. Want er zijn veel aanbieders die een consumenten access point (AP) aanbieden, deze zijn niet gebouwd om grote hoeveelheden internet verkeer te verwerken. Zakelijke AP, ofwel zakelijke access points, zijn geavanceerder en kunnen meer capaciteit dragen dan de consumenten variant.

Er zijn een aantal zaken waar u rekening mee moet houden als het gaat om draadloos zakelijk internet door WIFI punten. WIFI punten, of access points komen op de zakelijke markt namelijk in verschillende vormen en maten. Zo zijn er andere frequenties, is er een verschil in dichtheid, staat de beveiliging bij veel bedrijven hoog in het vaandel en is de stroomvoorziening ook nog van belang. Als u overweegt om een aankoop te doen in access points of zakelijk draadloos internet, kijk dan ook even voor uit. Want deze technologie ontwikkelt zich enorm snel. En soms levert ‘even wachten’ u een beter resultaat dan een snelle investering.

Back to Top