Effectieve leadgeneratie

Nieuwe klanten. Hoe klinkt dat voor u?

Effectieve leadgeneratie is waar wij gespecialiseerd in zijn. Het is een complex proces waarbij de potentiële klant (de lead), het vertrek- en het eindpunt is. Wij zorgen ervoor dat de leveranciers die bij ons zijn aangesloten (partners waar wij leads voor genereren) worden voorzien in meer dan alleen contactgegevens van een potentiële klant die interesse heeft.

B2B leadgeneratie is maatwerk

Alleen met maatwerk wordt de kans om een deal te closen vergoot. Het is geen spel maar een exact proces waarvan alle stappen goed moeten worden doorlopen. Wij beginnen hierin met de potentiële klant, waarvan wij een volledig rapport opmaken om de situatie duidelijk te schetsen. In dit rapport worden meerdere zaken omschreven; de DMU, pijnpunten uit het verleden, toekomst plannen , gebruiks- en bedrijfsprofiel, wensen en behoeften.

Contact opnemenOfferte aanvraag
Effectieve leadgeneratie

Nadat het rapport is opgemaakt wordt de leverancier geselecteerd die het beste aansluit op de klant, deze stap is van groot belang voor zowel klant als leverancier. Voor de leverancier is dit van groot belang omdat de deze altijd dient te concurreren met één andere leverancier. Het is logisch dat de leverancier die het beste aansluit op de wensen van de klant de grootste kans maakt om te closen. Daarnaast is de klant altijd geassureerd van het meest scherpe aanbod! Dát is effectieve leadgeneratie voor zowel klant als leverancier!

De klant, effectieve leadgeneratie

Het is voor de leverancier die gebruik maakt van effectieve leadgeneratie van belang dat de klant zich begrepen voelt. Wanneer een klant voelt dat de leverancier op de hoogte is van haar wensen, behoeften en (erbarmelijke) ervaring uit het verleden, ontstaat er een band en is koude acquisitie ineens leuk voor een leverancier. De kans van slagen is namelijk hoog met maar één concurrent en een klant waar u een passend aanbod kan doen.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Effectieve leadgeneratie werkt via het pay-per-lead model. Wij werken zonder contracten dus u zit nergens aan verbonden, verdere informatie over een samenwerking kunt u hier vinden, in de infographic staat het proces ook afgebeeld.

Leadgeneratie b2b
Back to Top