Ervaringen

Wij delen graag de ervaringen van onze klanten en relaties op onze website. Bekijk hieronder de ervaringen van onze klanten.

Vandaele Machinery
Wij zijn zéér professioneel geholpen door Sales-Channel bij onze zoektocht naar telecomleveranciers. Naar aanleiding van onze interesse om te investeren in een nieuwe telefooncentrale werden er keurig een paar afspraken voor ons vastgelegd. Aangezien wij echter verlet hadden, werden de afspraken zonder kopzorgen geannuleerd en opnieuw ingepland op een moment dat ons beter paste. Een aangename ervaring met Sales-Channel wat ons betreft!
Michael Devolder

Contact opnemenOfferte aanvraag
Dam BVBA
Dankzij Sales Channel heb ik enorm kunnen besparen op de telefonie kosten en het juiste gevoel kunnen krijgen bij de partner. Het grote portfolio aan business partners heeft ervoor gezorgd dat zij de juiste partij voor mij konden selecteren. Zeker een bedrijf dat ik aan andere firma’s aanraadt als het gaat om het zoeken naar de juiste oplossing voor de telefonie.
J van Gestel

Dam BVBA logo
Rail Service Net
Zeer professionele aanpak van Sales channel. Geen opdringerige maar correcte manier van communicatie (to the point) tot het vastleggen van afspraken. Sales channel heeft de juiste partners voor onze behoeftes aangewezen en deze waren aanwezig volgens afspraak. Nu nog de offertes afwachten en kijken of er scherpere prijzen aangeboden kunnen worden.
Danny Dillen
rail service net logo
VBS De Wijzer
Door uw tussenkomst konden we veel besparen op onze kopieermachine en op onze communicatiekosten!
Christine Taillieu
VBS De Wijzer

ISB vzw
Aanbod voordelige keuzes in telecom-leveranciers. Service met de glimlach. Perfecte opvolging. We zijn zeer tevreden met Sales Channel!
Debby

ISB vzw

ICT-OOH
Wij zijn als ICT afdeling van een PO scholenstichting zeer tevreden over de bemiddeling m.b.t. zoeken naar geschikte aanbieders van HIP (hosted IP; internet, vaste- en mobiele telefonie). Inmiddels hebben wij gesprekken gehad met 2 bedrijven en zijn er 2 offertes aangevraagd. Contacten lopen naar volle tevredenheid.
B.J. Mulder

Geen logo
Stiemerheide NV
Zeer interessant omdat je verschillende aanbieders kan vergelijken.
Jim Broux
ISB vzw
Beddeleem
Wij werden door Sales Channel gecontacteerd voor een afspraak i.v.m. de mobiele telefonie.
Alles is vlot verlopen en wij hadden reeds een paar goede gesprekken met de voorgestelde vertegenwoordiger.
Yves De Visscher
Geen logo
Objectway
Sales Channel heeft ons geholpen om afspraken te maken met partijen die op een duidelijke manier verschillen konden voorleggen tussen alle telecom providers wat ons goed kan verderhelpen een juiste keuze te maken in de toekomst.
Ben Jaspers
ISB vzw
Valéron Strength Films
Dankzij het advies op telecom gebied van Sales Channel hebben wij kennis gemaakt met twee onafhankelijke professionele adviesbedrijven voor de telecom situatie in onze organisatie. Na het uitwisselen van gegevens kunnen deze een voorstel uitwerken waarbij besparingen mogelijk zijn. Vooral de duidelijke uitleg die wij gekregen hebben werd erg geapprecieerd.
Frans Gagelmans
ISB vzw
Withofs Transport
Wij hebben onze telefonie kosten laten bekijken met behulp van Sales Channel en kunnen hierdoor een grote besparing doen.
Bob
Withofs
Inter Cash BVBA
Dankzij Sales Channel zijn we in contact gekomen met een onafhankelijk telecom-adviesbureau waardoor we nu een aanzienlijke besparing hebben kunnen realiseren.
We zijn dan ook zeer tevreden over de aanpak en opvolging van Sales Channel.
Zeker een aanrader!
Koen
intercash
Helion Research
Wij zijn op een correcte en directe manier geholpen door Sales Channel. Wij hadden een enorm oude telefooncentrale die dringend aan vervanging toe was. Sales Channel heeft volgens onze noden 2 mogelijke kandidaten uitgezocht. Door de zwangerschap van een collega konden die afspraken ook zonder problemen 2 maanden verzet worden. De kandidaten zelf voldeden aan onze verwachtingen en wij zullen ook ingaan op een van die offertes. Als we meer van dergelijke vraagstukken hebben, zullen wij niet aarzelen om een telefoontje te plegen!
Nico Reynen
Helion
Ecowater Systems
Dankzij Sales Channel zijn wij in contact gebracht met verscheidene Telecom-leveranciers. Afspraken werden correct afgehandeld en ingepland. Zeer vriendelijk. Kortom tevreden over Sales Channel!
Bart Lijnen
Ecowater
Airclima
straight to the point, goed contact en vlotte afhandeling.
Jean Vanden Berg
airclima
Back to Top