Facilitaire voorzieningen
Laat u adviseren:
0032 (2) 588 79 30

Facilitair:
Energie
Verkoopautomaten
Wisselautomaten
Vergelijk bij Sales Channel
Advies? Spoed offerte!
Op maat gemaakte oplossing
Meerdere offertes

Spoed offerteOfferte aanvraag

Facilitaire voorzieningen

Welke facilitaire behoeftes heeft u?

Facilitaire voorzieningen, een belangrijk onderdeel van het bedrijf wat echter regelmatig over het hoofd wordt gezien. Of het nu gaat om de energie binnen het bedrijf of de aanschaf van een nieuw koffieautomaat, facilitaire voorzieningen zijn op elk bedrijf aanwezig en zeer zeker van groot belang.

Welke facilitaire voorzieningen zijn een breed begrip, niet alleen uw energie valt hieronder, ook de koffie en frisdrankautomaten en schoonmaakdiensten zijn een belangrijk punt binnen uw bedrijf. De belang van deze voorzieningen liggen onder andere bij het vlak werknemerstevredenheid. Wanneer uw pand beschikt over goede, schone en comfortabele voorzieningen zijn uw medewerkers veelal meer gemotiveerd dan wanneer er op diverse vlakken tekortkomingen zijn.

Energie

Energie, verreweg het belangrijkste punt binnen uw facilitaire voorzieningen. Zonder energie kunnen verreweg de meeste bedrijven niet functioneren. Zeker tijdens dit digitale tijdperk is de stroomvoorziening van uitermate groot belang. Door dit grote belang van energie is het een belangrijk gegeven dat u regelmatig deze, vaak hoge, kostenpost onder de loep neemt. De prijzen op de energiemarkt fluctueren continue en veelal kan ook u goedkoper energie aankopen. Wenst u meer informatie over Energie en hoe dit voordeliger kan? Klik dan hier.

Wisselautomaten

Kleingeld, voor veel situaties zeer belangrijk. Helaas heeft u in deze dergelijke situaties vaak geen kleingeld voor handen. Een geldwisselautomaat kan u en uw bezoekers hierin uitkomst bieden. Benieuwd hoe het werkt en hoe u aan een eigen wisselautomaat komt? Klik dan hier.

Koffie automaten

Koffie, een chronische behoefte voor een tal van medewerkers. Het beschikken over goede, lekkere koffie is dan ook zeker wel een must. Of u zelf nu graag een lekker kopje koffie wenst of uw klanten en medewerkers graag een goede bak wilt bieden, koffieautomaten zijn nooit overbodig. Meer informatie over koffieautomaten? Klik dan hier.

Frisdrankautomaten

Bent u altijd dorstig, of biedt u uw medewerkers altijd graag net dat beetje extra? Dan is een frisdrankautomaat een goede aanvulling voor uw bedrijf. Uw medewerkers kunnen zodoende genieten van een lekker drankje. Goed voor de tevredenheid en de dorst. Meer informatie over frisdrankautomaten? Klik dan hier.

Op zoek naar een offerte of facilitair gebied? Laat uw contactgegevens achter en wij helpen u binnen een kwartier verder.

Back to Top