Voordelige frisdrankautomaten,

Het verfrissende extraatje – zo aangevraagd

Frisdrank, de zoete zonde van menig mens. Niets is zo lekker als een koud blikje frisdrank op een warme lange dag. Helaas zijn er maar weinig bedrijven met een dergelijke frisdrankdistributie tot haar beschikking. Vrij logisch, frisdrankautomaten huren is in principe een overbodige luxe die niet per definitie op de werkvloer thuishoort. Waarom zou u dit anders doen?

Een frisdrankautomaat kopen of huren gaat altijd gepaard met een offerte vergelijk vooraf. Nu is een frisdrankautomaat met full service vending veel voorkomend en gaat dit gepaard met een fikse korting.

Spoed offerteOfferte aanvraag

Dat kleine beetje extra

Extraatjes, een van de favoriete woorden in de oren van uw medewerkers. Die kleine extra zaken die de werkgever zijn harde werkers gunt. Vaak mooie aanvullingen op de werktevredenheid onder uw personeel. Zo ook met frisdrank.

Vrijwel elk bedrijf kiest voor de standaard optie. Dat houdt in: koffie, thee en water. Op zich voldoende. Echter, niet iedereen houdt van koffie en thee. Hiernaast vinden warme dranken op een warme dag ook niet bijster veel aftrek. Dan blijft er dus water over. Uiteraard zeer gezond en tevens dorstlessend. Op een gegeven moment wordt dit helaas toch wel standaard, dat water.

Een frisdrankautomaat kopen doorbreekt die eentonigheid. Uw werknemers hebben spontaan veel meer keuze in het beschikbare aanbod. Een welkome afwisseling in het dagelijks ritme voor velen. Zodoende creëert u net dat beetje extra tevredenheid onder uw werknemers en tevreden werkers, zijn harde werkers.

Het kiezen voor een frisdrankautomaat in uw bedrijf heeft dus diverse voordelen, niet alleen voor het personeel, maar ook voor u. Want ja, wanneer u dorstig bent naar wat anders, staat het er natuurlijk ook voor u.

Hoe komt u aan zo’n frisdrankautomaat?

Wij werken samen met een groot aantal van lokale partners in Vlaanderen die frisdrankautomaten aanbieden voor de zakelijke markt. Deze partners staan, uiteraard ook voor u, klaar om bedrijven in Vlaanderen te voorzien van deze verfrissende bonus. Wenst u een offerte van één van deze partners te ontvangen?Laat dan uw contactgegevens achter en op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 contacteren wij u binnen een kwartier terug.

Heeft u echter toch meer behoefte aan een warme kop koffie? Klik dan hier, voor onze partners in koffieautomaten.

Frisdrankautomaat offerte
Back to Top