Proximus laat klanten onbeperkt gebruik maken van 4G

Bij specifieke apps kan onbeperkt gebruik worden gemaakt van 4G

18 oktober 2016 – Bij bepaalde apps en games kan bij de provider Proximus gebruik worden gemaakt van onbeperkt 4G. Dit is geïntroduceerd voor klanten met een bepaald abonnement van Proximus. Bij een Mobilus of Tuttimus abonnement kan de gebruiker uit zes apps en games kiezen. De data die voor deze apps en games wordt gebruikt wordt niet in rekening gebracht. Een keer per maand kan gewisseld worden naar andere applicaties.

Bij welke apps kan onbeperkt 4G worden gebruikt?

Deze actie is alleen geldig wanneer gebruik wordt gemaakt van de volgende apps: WhatsApp, Snapchat, Pokémon Go, Facebook, Instagram en Twitter. De applicaties die niet van toepassing zijn op deze actie zijn YouTube en Spotify omdat deze te veel data gebruiken. Data die wordt opgemaakt tijdens het gebruik van een van de toegestane applicaties wordt niet in rekening gebracht.

Deze actie is een doorn in het oog voor de netneutraliteit

Proximus noemt deze actie ‘’ongelimiteerd surfen’’. Met de Tuttimus abonnementen kan worden gebeld, maar ook gebruik worden gemaakt van internet en televisie. De Mobilus abonnementen zijn alleen gericht op mobiel bellen en zijn voor 15 euro per maand te verkrijgen. De dienst die Proximus aanbiedt wordt ‘’zero rating’’ genoemd. Deze dienst ondermijnt de netneutraliteit. Dit is beaamt door verschillende critici.

Ook interesse in ongelimiteerd surfen?

Wilt u ook ongelimiteerd surfen? Heeft u vragen over de mogelijkheden met betrekking tot telecom? Neem contact met ons op en wij adviseren u graag. De spoed offerte zorgt ervoor dat u op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 uur binnen een kwartier wordt teruggebeld.

Een reguliere offerteaanvraag behoort daarnaast ook tot de mogelijkheden. Mocht u vragen hebben kunt u altijd bellen via bovenstaand telefoonnummer, wij staan u graag te woord.

Contact opnemenOfferte aanvraag


gratis internetten

Back to Top