GSM leasen
Laat u adviseren:
0032 (2) 588 79 30

Zakelijk GSM leasen
Alle operatoren
Meerdere prijsopgaven
Voordelig overstappen
Vergelijk bij Sales Channel
Advies? Spoed offerte!
Op maat gemaakte oplossing
Meerdere offertes

Spoed offerteOfferte aanvraag

GSM leasen of kopen

Bent u ook overal bereikbaar?

Smartphones, tegenwoordig niet meer weg te denken in de dagelijkse communicatie, zijn een zeer belangrijk onderdeel geworden van het bedrijf. Iedereen staat tegenwoordig met elkaar in verbinding en wilt dit ook graag blijven. Daarom is het, ook voor u, belangrijk dat u beschikt over de beste zakelijke gsm’s voor uw bedrijf.

Ben u momenteel bezig met het vergelijken van losse zakelijke gsm’s, of wilt u een GSM leasen? Laat uw contactgegevens achter en wij helpen u binnen 15 minuten verder.

Smartphones

Mede door het steeds sneller wordende 3g en 4g netwerk binnen Vlaanderen zijn de smartphones nog steeds bezig met een opmars. Vrijwel alle bedrijven maken tegenwoordig gebruik van een smartphone. Dankzij dit snelle datanetwerk kunt u altijd en overal op uw smartphone bij uw mail, uw bedrijfsdata en uw agenda. Zodoende is het voor u gemakkelijk om onderweg afspraken te maken en uw netwerk te beheren.

Uw GSM leasen? Wordt dit een Apple, Samsung, Sony, HTC of LG? Neem contact met ons op of vraag direct een prijsopgave aan.

Dual sim toestellen

Dual Sim, een zeer interessante technologie wanneer u veel op reis bent. Wanneer u een los gsm toestel heeft met Dual-sim technologie kunt u een tweede simkaart plaatsen in uw mobiel. Zodoende kunt u een plaatselijke simkaart plaatsen naast uw reguliere simkaart zodat u met een plaatselijke simkaart, evenals met uw eigen simkaart, kunt bellen. Zo heeft u een mogelijkheid om uw telefoniekosten voor bellen naar het buitenland zo laag mogelijk te houden.

Ook is een Dual-sim toestel een zeer handig toestel om de zakelijke en privé telefoniekosten gescheiden te houden. Medewerkers kunnen dan zowel hun persoonlijk simkaart als hun zakelijk simkaart tegelijk in één toestel hebben zodat deze gebruikt kan worden voor zowel zakelijke als privé gesprekken. Dit scheelt weer een tweede toestel in de broekzak.

Wilt u een GSM leasen voor zakelijk gebruik? Wij helpen u graag verder. Laat uw contactgegevens achter en binnen 15 minuten nemen wij met u contact op.

gsm leasen zakelijk
Back to Top