VoIP telefooncentrale
Laat u adviseren:
0032 (2) 588 79 30

Voordelen hosted VoIP
Geen aanschafkosten
Lage gesprekskosten
Meer mogelijkheden
Vergelijk bij Sales Channel
Advies? Spoed offerte!
Op maat gemaakte oplossing
Meerdere offertes

Spoed offerteOfferte aanvraag

VoIP centrale voor uw bedrijf

Hosted VoIP, vraag een gratis prijsopgave aan

Bij de hosted VoIP centrale, een van de populairste oplossingen op het gebied van telefooncentrales, maakt u gebruik van een IP PABX die niet fysiek op locatie aanwezig is. Zoals de naam al suggereert is de VoIP telefooncentrale vanuit een andere locatie gehost, deze wordt middels de cloud gebruikt.

Hierdoor hoeft u zelf geen machine aan te kopen en betaalt u alleen een maandelijkse factuur voor het gebruik van deze VoIP centrale, ofwel PABX. Vergeleken met een Virtuele telefooncentrale is de hosted VoIP centrale een veel uitgebreidere optie en een zeer interessante oplossing voor bedrijven die veel gebruikers hebben en veel bellen.
Wilt u ook een hosted VoIP offerte aanvragen voor uw bedrijf? Laat dan uw contactgegevens achter en wij nemen binnen een kwartier contact met u op.

Voordelen en nadelen van een VoIP centrale

Een hosted VoIP heeft zoals elke andere telefooncentrale zijn eigen voor- en nadelen. Deze voordelen en nadelen van een hosted VoIP centrale hebben wij hieronder voor u op een rij gezet.

Voordelen van een hosted VoIP centrale

  • Er is geen directe kapitaalsinvestering nodig. U betaald maandelijks een factuur voor de huur van een externe telefooncentrale.
  • Er kunnen gemakkelijker meerdere gesprekken tegelijk worden gevoerd.
  • De tarieven voor het bellen via een internetverbinding ligt veel lager dan de tarieven van de reguliere vaste telefonie
  • De hosted VoIP centrale heeft vergeleken een Virtuele telefooncentrale een groter pakket aan opties.

Nadelen van een hosted VoIP centrale

  • Bij een stroomstoring of een storing in de datalijnen werkt de VoIP centrale niet.
  • Bij een zwakke datalijn kan het gesprek storen.
  • Op de lange termijn is een hosted VoIP centrale duurder dan een fysieke IP telefooncentrale.

Wanneer een bedrijf meer dan 10 medewerkers telt is een hosted VoIP centrale al een zeer interessante optie. Deze uitgebreide oplossing in de cloud komt met tal van opties, zoals het standaard doorverbinden en omleiden tot aan conference calls en voicemail to email.

Bent u benieuwd naar de hosted mogelijkheden voor uw bedrijf? Vraag dan, gemakkelijk en snel, uw VoIp centrale offerte aan. Wij zullen u binnen een kwartier contacteren, op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 uur.

Hosted VoIP centrale
Back to Top