Laptop leasen voor zakelijk gebruik

Beschikt u al over de beste zakelijke laptop voor uw firma?

Laptops, een onmisbaar stuk hardware voor een grote groep bedrijven. Laptops, notebooks, netbooks of ultrabooks, allen zeer veelzijdige apparaten met elk hun eigen functie. Door goed te inventariseren wat uw bedrijfsbehoeftes zijn kunt u analyseren welke zakelijke laptop het meest toereikend is voor uw bedrijf.

Bent u benieuwd welke zakelijke laptop het beste past binnen uw bedrijfsprofiel? Of u wilt nu een laptop leasen, kopen of huren? Laat uw contactgegevens achter en wij zullen u binnen een kwartier contacteren om u verder te helpen.

Spoed offerteOfferte aanvraag

Soorten laptops

Binnen de markt der zakelijke laptops zijn er momenteel drie diverse soorten laptops beschikbaar. Dit zijn de netbook, de notebook en de ultrabook. Elke soort heeft andere mogelijkheden. Voor een laptop leasen, kopen of huren is het belangrijk hier eerst in te verdiepen.

De netbook

De netbook, de kleinste van de drie, wordt veelal gebruikt tijdens meetings en korte besprekingen en heeft voornamelijk een tekstverwerkende functie. Het handzame en lichte apparaat is door de gemakkelijke draagbaarheid ook voor de medewerker die veel tijd op de baan besteed een zeer aantrekkelijke optie.

De notebook

De Notebook, in wezen de vernieuwde benaming voor de zakelijke laptop, dit is de reguliere en meest gebruikte “variant laptop”. De notebook is de grootste qua formaat en de wat loggere en zwaardere variant van de netbook. De notebook is de echte allrounder en beschikt vaak over een groter werkgeheugen en opslagvermogen vergeleken de netbook.

De ultrabook

De ultrabook is de compacte, maar vaak snellere broer van de notebook. Vooral voor de intensievere gebruiker is de ultrabook een echte aanrader. Gemakkelijk mee te nemen is de ultrabook een betrouwbaar apparaat voor elke accountmanager. Gemakkelijk, snel en licht, de ideale combinatie.
Wel heeft de ultrabook één nadeel vergeleken de notebook en de netbook, dat is de prijs. Een ultrabook is verreweg de duurste optie van de drie.

Bent u benieuwd wat de beste zakelijke laptop is voor uw bedrijf? Of wilt u graag een zakelijke prijsopgave ontvangen voor een laptop leasen, kopen of huren? Laat uw contactgegevens achter en wij zullen u binnen een kwartier contacteren. Mocht u liever een tablet offerte voor zakelijk gebruik? Daar helpen wij u natuurlijk ook graag mee.

Zakelijke laptop leasen
Back to Top