Mobile VoIP
Laat u adviseren:
0032 (2) 588 79 30

Voordelen mobile VoIP
Integratie in vaste infrastructuur
Via internet bellen
Overal bereikbaar
Vergelijk bij Sales Channel
Advies? Spoed offerte!
Op maat gemaakte oplossing
Meerdere offertes

Spoed offerteOfferte aanvraag

Mobile VoIP vergelijken,

Gratis meerdere offertes

Mobile VoIP, één van de vele mogelijkheden die VoIP telefonie met zich meebrengt. Door middel van het downloaden van een mobiele applicatie wordt de mobiele telefoon gekoppeld aan uw VoIP netwerk. Om hierna gebruik te maken van uw VoIP netwerk door middel van uw mobiel zijn er diverse opties. Eén hiervan is het omzetten van uw mobiele telefoon naar een SIP client. Zodoende is uw mobiel in staat de correcte protocollen te verzenden wat weer wordt vertaald naar spraak.

Om dit te bewerkstelligen moet uw mobiel wel in staat zijn om een zeer hoge snelheid internetconnectie aan te kunnen. Zodoende kan namelijk een verbinding tot stand worden gebracht met het VoIP netwerk.

Een ander mogelijkheid is het gebruiken van een VoIP hosted softswitch. Deze hosted softswitch werkt als het ware als een brug tussen uw mobiel, het internet en uw VoIP centrale. Uw stem wordt vertaald naar SIP en RTP protocollen en deze worden vervolgens verzonden via het VoIP netwerk.

Het voordeel van mobiele VoIP integratie

Door middel van mobiele VoIP integratie bent u altijd en overal bereikbaar tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Ook wanneer u op zakenreis bent kunnen uw medewerkers nog steeds gesprekken van de vaste lijn doorschakelen naar uw mobiel, waar u ook bent op de wereld.

U bent niet alleen overal bereikbaar, het kost u ook nog eens minder. Mobile VoIP heeft een significant lagere kostprijs in vergelijk met uw reguliere mobiele telefonie. Tevens is het niet alleen voordeliger, mobiele VoIP integratie is ook nog eens beter. De gesprekken die u voert door middel van mobiel VoIP zijn van een hogere kwaliteit vergeleken uw reguliere mobiele telefonie.

Bent u benieuwd welke mogelijkheden mobiele VoIP integratie uw bedrijf te bieden heeft? Laat uw contactgegevens achter en wij zullen u, op werkdagen tussen 9:00 en 17:00, binnen een kwartier verder helpen.

Mobile VoIP
Back to Top