Partner worden van Sales Channel

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogstaand leadgeneratiebedrijf dat u wél goede winkansen biedt? Met ons exclusieve beleid zullen wij maximaal twee van onze partners inplannen voor een lead om zodoende uw winkansen te verhogen. Ook heeft dit tot resultaat dat de klant het overzicht tussen de aangeboden offertes beter behoudt. Zodoende hebt u, wanneer u een offerte aanbiedt van dezelfde kwaliteit als onze leads, een zeer grote kans de deal te closen.

Sales Channel werkt samen met een secuur opgebouwde groep partners die garant staan voor kwaliteit, klantgerichtheid en adequaatheid. Omdat wij dit van onze partners verwachten is dit uiteraard geheel wederzijds. Wij zijn gericht op een kwalitatieve benadering van de markt en gaan altijd klantgericht te werk. Past uw bedrijf in dit profiel en wenst u een eigen bijdrage te leveren aan deze benadering van de markt?

Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze contactgegevens vindt u rechtsboven in de pagina.

Sales Channel is ervan overtuigd dat het opbouwen van een langlopende partnerrelatie loont. Wij doen niet aan bindende contracten en vertrouwen op een langdurige, op kwaliteit gebaseerde relatie. Waarom moeten wij u binden, op basis van contracten, wanneer dit ook kan door kwalitatief hoogstaande diensten te leveren? Beter voor de relatie en beter voor u.

Wanneer er een wederzijdse interesse is in een samenwerking zullen wij een kennismakingsgesprek met u houden. Ten tijde van dit gesprek zullen wij ons uiteraard netjes voorstellen. Zodoende gaan we kijken of wij bij elkaar zullen passen als bedrijf. Dit is de basis voor de kwaliteit die wij bieden.

Zodra wij, maar uiteraard ook u, overtuigd zijn dat er een potentiële samenwerking in zit, zal er een zakelijk gesprek worden aangegaan. Aan de hand waarvan, indien we het eens worden over enige voorwaarden, een pilot wordt opgezet. Hierin zullen wij beiden kijken of er inderdaad een toegevoegde waarde is voor beide partijen wanneer er een samenwerking aan wordt gegaan.

Indien het resultaat voor beide partijen positief is, zal er worden gekeken naar het voortzetten van deze partnerrelatie. Om deze samenwerking in stand te houden zoeken wij regelmatig de interactie met u. Ten tijde van dit partnerschap zullen wij ons uiteraard inzetten voor uw behoeftes. Mocht er een bepaalde categorie of niche zijn waarop uw bedrijf zich focust zullen wij deze voor u lokaliseren. Zodoende helpen wij niet alleen u, maar ook de markt.

Om uw kansen op winst te vergroten werkt Sales Channel volgens een exclusief en zeldzaam beleid in de wereld van leadgeneratie. Wij informeren maximaal twee partners over een lead. Deze partners zijn de partners die het meest geschikt zijn voor de klant waarbij de opportuniteit ligt. Zodoende heeft niet alleen u, maar ook de klant de beste deal

partner worden

Contact opnemenOfferte aanvraag
Back to Top