Printer huren
Laat u adviseren:
0032 (2) 588 79 30

Printer huren

  • Alle merken
  • Pay per print
  • Copier, MFP of inkjet
Vergelijk bij Sales Channel

  • Advies? Spoed offerte!
  • Op maat gemaakte oplossing
  • Meerdere offertes

Spoed offerteOfferte aanvraag

Een printer huren doet u hier

Vraag een prijsopgave aan en regel het vandaag nog

Stelt u zich de vraag; met welk doel heb ik een huurprinter nodig? Een beurs, seminar of ander evenement binnen uw branche? Of dient u een periode op werk een groot aantal printing opdrachten uit te voeren? In deze gevallen is een printer huren een verstandige keuze. Vraag in dit geval dan ook een op maat gemaakte offerte aan, zodat u niet teveel betaalt.

Vraag vandaag een vergelijk aan en ontvang uw offertes spoedig. Er zijn meer dan 100 leveranciers bij Sales Channel aangesloten door heel Vlaanderen. Dit zorgt voor de beste service, de beste prijs en een lokale of directe leverancier!

Soorten printers voor verhuur

Printers zijn er in allerlei soorten en maten, zodoende zal er ook altijd een soort beschikbaar zijn voor uw behoeftes. Wenst u gedurende een korte periode veel te gaan printen? Dan is een multifunctionele printer huren een goede optie voor u. Voor het echte zware werk kiest u echter voor een copier.

Bent u toch wat meer van het gematigde werk? Dan kunt u natuurlijk ook een wat klein zakelijke printer huren. Een desktopprinter zoals een inkjet printer of laserjet printer behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Doordat er veel leveranciers bij ons zijn aangesloten is er op printer gebied praktisch niets onmogelijk.

Weet u nog niet wat voor printer u wilt gaan huren? Middels een spoed offerte aanvraag, waar u binnen 15 minuten wordt opgebeld, kunnen wij uw printbehoefte snel in kaart brengen om u daarin volledig te voorzien.

Indicatie van de kosten van een huurprinter.

Door het brede scala aan huurprinters lopen de prijzen vanzelfsprekend uiteen. Voor het huren van een stand alone printer, liggen de prijzen vaak tussen de € 30,- en de € 100,- euro per week. Wilt u een multifunctionele printer huren? Of wellicht toch een zware copier? Dan moet u toch denken aan een meervoud van de huurprijs van een kleine laserprinter.

Huurcontract voor bepaalde termijn.

Als u een huurcontract voor bepaalde termijn af wilt sluiten zijn er een aantal zaken waar rekening mee gehouden moet worden, zoals:

  • Financiën. Vaak wordt er gevraagd de eerste factuur vooruit te betalen, of gaat er een borgsom mee gepaard. Hoe korter de contractduur, hoe groter de kans op een borgsom.
  • Hoe complexer de machine en hoe hoger de kwaliteit, hoe duurder de machine is. U kunt vaak zelf onderhandelen of bespreken op basis van welk termijn u betaald, andermaal, dit is weer afhankelijk van de duur van het contract.
  • Pay per Print. Dit moge voor zich spreken, maar het is het overdenken waard. De hoeveelheden die u gaat printen kunnen hoog oplopen en als u een vast bedrag afspreekt kunt u allicht goedkoper uit zijn.
  • 3D printers huren. Hierbij is het van belang dat u zelf met de leverancier kortsluit wie de basismaterialen verschaft/ aankoopt, vraag ook naar demo’s.

Breng uw behoeften goed in kaart, of laat u daarbij helpen. Onze partners in maken een printer huren een zorgeloos gebeuren en daarnaast zorgen zij altijd voor een goede dienstverlening.

Benieuwd wat een huur printer offerte voor u kan betekenen? Laat uw contactgegevens achter en wij contacteren u binnen een kwartier terug.

Printer huren offerte
Back to Top