Kantoorprinters
Laat u adviseren:
0032 (2) 588 79 30

Kantoorprinters vergelijken

 • Lokale of directe leverancier
 • Alle merken
 • Kopen, huren of leasen
Vergelijk bij Sales Channel

 • Advies? Spoed offerte!
 • Op maat gemaakte oplossing
 • Meerdere offertes

Spoed offerteOfferte aanvraag

Kantoorprinter kopen, huren of leasen?

Bij een offerteaanvraag gaan wij direct aan de slag en contacteren wij u om de aanvraag met u te bespreken. De voorkeuren die u heeft met betrekking op de printsnelheid, het merk, onderhoudscontracten en betalingsregelingen zijn bepalend voor de offerte. De vele contacten die wij hebben met alle printerleveranciers en resellers zorgen ervoor dat wij altijd aan uw wensen kunnen voldoen.

Multifunctionele printer leasen of kopen

Grootschalige inkoop door leveranciers en resellers zorgt ervoor dat u de geniet van de laagste prijzen. Er zit veel verschil tussen de prijzen die de verschillende merken hanteren voor multifunctionele printers. Hierbij maakt het niet uit of u de printer wilt kopen of leasen, het is altijd mogelijk om geld te besparen. Wij bieden u verschillende merken:

 • Sharp
 • Develop
 • Lexmark
 • OKI
 • Ricoh
 • Kyocera
 • Konica Minolta

Kantoor printer kopen of leasen: de prijzen

Er zitten uiteraard verschillen tussen de prijzen van de verschillende printermerken- en leveranciers. De onderstaande prijzen geven een goede indicatie. Op basis van uw specifieke situatie en behoeften, bieden de printerleveranciers en resellers die bij ons aangesloten zijn een offerte.

Kantoorprinter leasen: de prijzen

– lease prijs: vanaf € 29,- per maand
– lease prijs: vanaf € 39,- per maand
– lease prijs: vanaf € 30,- per maand

Printer leasen v/a €30,- p/m
Met optie tot koop
Lokale of directe leverancier
Financial of operational lease

Printer kopen v/a €900,-
Nieuwe én oudere modellen
Grootste leveranciersnetwerk
Lokaal of direct

Printer kopen huren of leasen

De hoeveelheid prints, de printsnelheid zijn, zoals eerder vermeld, van invloed bij het leasen van een kantoor printer.

Kantoorprinter kopen: de prijzen

– Koop prijs: tussen de € 100-700,-
– Koop prijs: tussen de € 800-7000,-
– Koop prijs: tussen de € 1000-8000,-
– Koop prijs: tussen de € 500-7000,-

Er wordt bij het kopen van een printer voor op kantoor onderscheid gemaakt tussen de hierboven vermelde soorten printers. Tegenwoordig zijn kopieermachines en multifunctionals praktisch hetzelfde, beide bieden ze meerdere functies. De mogelijkheden zijn veel meer dan printen of kopiëren alleen. Ze nemen relatief weinig ruimte in beslag. Qua prijs zit er veel verschil tussen de modellen omdat de marktbenadering bij elk merk anders is.

Advies nodig?

Twijfelt u nog over welk type- en merk kantoorprinter in uw bedrijf past? U kunt dan een ‘spoed offerte’ aanvragen. Binnen 15 minuten wordt u teruggebeld om uw situatie te bespreken. Wij gaan ervoor zorgen dat uw wensen, twijfels en pijnpunten worden meegenomen. Op die manier zorgen wij ervoor dat u van twee leveranciers een goed aanbod krijgt dat op uw situatie is aangepast.

Weet u niet welke model kantoorprinter of welk merk het beste bij uw bedrijf past? Vraag dan een ‘spoed offerte’ aan, in dit geval wordt u binnen 15 minuten opgebeld om uw situatie te bespreken. Wij zorgen ervoor dat uw voorkeuren, pijnpunten en onzekerheden worden genoteerd. Zo bent u verzekerd van twee leveranciers die uw situatie goed begrijpen en een op maat gemaakt aanbod uitbrengen.

Wij beantwoorden spoed offertes op werkdagen tussen 09:00- 17:00 uur. Bij reguliere kantoor printer offertes wordt dezelfde dag nog contact opgenomen. Wenst u zelf contact op te nemen kan dat via het volgende telefoonnummer: 0032 (2) 588 79 30.

Back to Top