Printer leasen
Laat u adviseren:
0032 (2) 588 79 30

Printer leasen

  • Alle aanbieders
  • Lokale leveranciers
  • Onderhoudscontract
Vergelijk bij Sales Channel

  • Advies? Spoed offerte!
  • Op maat gemaakte oplossing
  • Meerdere offertes

Spoed offerteOfferte aanvraag

Printer leasen voor zakelijk gebruik

Vraag gratis prijsopgaves aan en vergelijk

Een printer leasen voor zakelijk gebruik is voor veel bedrijven een uitkomst, de kosten omtrent leasen kunnen immers makkelijk worden gereguleerd. Een multifunctional printer leasen voor op kantoor (voor lange termijn) is een uitgelezen kans om mee te besparen. Benieuwd? Vraag uw offertes aan om te vergelijken welke printer u wilt leasen.

Één of meerdere multifunctionele printers met onderhoudscontract, geen leveringskosten en een op maat gemaakt product voor een vast bedrag per maand, klinkt dat goed? Dan is leasen een optie voor u. Mocht u zich afvragen welke vragen u moet stellen op het gesprek met een potentiële leverancier? Lees u hier in en kom goed beslagen ten ijs.

Vers houden van uw materiaal

Doordat overeenkomsten en contracten voor het leasen van een printer voor bepaalde tijd lopen, is het voor een bedrijf mogelijk en vaak makkelijk om een leasecontract parallel te laten lopen aan de cyclus waarin de algehele hardware binnen het bedrijf wordt vervangen. Zo heeft u alle voordelen van een lease contract en de nieuwste printers bij een vernieuwde hardware inventaris.

Besparen op onderhoud

Het onderhoud van een multifunctionele printer is veelal een kostbaar proces. Toners, drums en reparaties kunnen behoorlijk wat tijd en geld kosten. Wanneer u een printer voor op kantoor gaat leasen, zit al dit onderhoud in het contract ingesloten. De enige kosten die voor u in rekening worden gebracht, zijn de kosten voor de lease printer en voor het papier. Zodoende is een gratis offerte om een printer te leasen voor veel bedrijven zeer voordelig. U wilt een printer leasen maar u hebt vragen over de onderhoudskosten? Neem contact met ons op middels bovenstaand nummer!

Behoud van kapitaal

Het reguleren van de cashflow is voor veel MKB of MKO (middel/kleine ondernemingen) een must. Wanneer u een printer leaset vermijdt u de potentieel grote investering van een directe aankoop. Bij financiering via een banklening wordt u gevraagd om een aanbetaling van vaak 10-20%. Bij een lease worden dan de betaling van de eerste en laatste maand als aanbetaling gevraagd, dit is een bescheidener initiële investering t.o.v. een directe aankoop. Het lease bedrag verschilt overigens per printer, een grootformaat printer leasen kost meer dan een kleinere printer. U kunt ook aangeven dat u bijvoorbeeld de kleinste a3 printer wilt leasen, daar speelt de partner dan gelijk op in.

Benieuwd wat een printer lease offerte uw kantoor of bedrijf kan bieden? Of bent u op zoek naar meer informatie betreffende het leasen van printers? Laat uw contactgegevens achter en wij bellen u binnen 15 minuten terug.

printer leasen offerte
Back to Top