Sip trunking
Laat u adviseren:
0032 (2) 588 79 30

Een SIP trunk
Bespaar op kosten
Vervang analoog en ISDN
Ook videobellen
Vergelijk bij Sales Channel
Advies? Spoed offerte!
Op maat gemaakte oplossing
Meerdere offertes

Spoed offerteOfferte aanvraag

Een SIP Trunk op uw centrale,

ook u kunt ermee besparen

Een SIP Trunk, nog geen algemeen bekende term binnen Vlaanderen. Ondanks het feit dat de SIP Trunk nog niet veel naam heeft gemaakt is het zeker geen oninteressant gegeven. De SIP Trunk is namelijk een vervanger voor de analoge en ISDN lijnen door gesprekken over het datanetwerk te laten lopen.

Zodoende worden uw data en uw gesprekken allen via één netwerk vervoerd. U hoeft niet langer gebruik te maken van de dure ISDN lijnen en maakt voortaan gebruik van VoIP telefonie. U betaald dus niet meer per lijn, maar per gesprekskanaal. De kosten hiervan liggen significant lager en kunnen u besparingen op uw telefonierekening opleveren tot maar liefst 60%.

Hoe werkt zo’n SIP Trunk?

De SIP Trunk is een stuk hardware dat wordt aangesloten op de SIP trunking Gateway van uw telefooncentrale. De meeste moderne telefooncentrales beschikken tegenwoordig standaard over een SIP trunking Gateway waardoor u geen nieuwe telefooncentrale nodig zult hebben.

SIP, het Session Initiation Protocol, is het protocol dat ervoor zorgt dat het gesprek wordt opgezet en ook de spraak vervoerd. Ook is het mogelijk om met het SIP protocol een gesprek met beeld op te zetten. Met SIP kunt u namelijk niet alleen spraak, maar ook beeld verzenden. Handig voor conference calls, met regulier VoIP kan dit namelijk niet.

Waarom een SIP Trunk voor uw bedrijf?

Zoals vermeld bespaart VoIP telefonie door middel van het SIP protocol veel op uw telefoniekosten. Dit is uiteraard niet het enige voordeel. Wanneer u namelijk meerdere vestigingen hebt kunt u deze vestigingen middels SIP Trunks met elkaar verbinden. Dit is niet alleen handig, dit is ook nog eens zeer interessant, onderling bellen wordt op deze wijze namelijk gratis.

Vindt u echter, net als menig ander bedrijf, SIP Trunking nog steeds een lastig gegeven? Maar bent u wel benieuwd of het u ook kan helpen besparen? Laat dan uw contactgegevens achter, onze partners staan voor u klaar om een duidelijke uitleg te geven zodat ook u kunt gaan besparen door middel van SIP Trunking.

Back to Top