Soorten verkoopautomaten
Laat u adviseren:
0032 (2) 588 79 30

Verschillende automaten
Frisdrank
Koffie
Wisselgeld
Vergelijk bij Sales Channel
Advies? Spoed offerte!
Op maat gemaakte oplossing
Meerdere offertes

Spoed offerteOfferte aanvraag

Soorten verkoopautomaten

Voor ieder soort een andere prijsopgave

Zaakvoeders en firma’s die willen investeren in een vending machine lease of aankoop, doen er verstandig aan zich in te lezen. Want de meeste mensen denken alleen aan frisdrankautomaten, koffieautomaten en snoepautomaten als het gaat om ‘soorten verkoopautomaten’. Maar er bestaan meer soorten dan alleen deze drie. Want met meerdere verkoopautomaten kan een zaakvoeder of firma meerdere doelgroepen aanspreken met verschillende machines. Prijsopgaven voor verkoopautomaten zijn snel en gemakkelijk aangevraagd, zodat u kan gratis kan vergelijken. Een verkoopautomaat leasen? Vraag snel een offerte aan.

Frisdrank automaten

Frisdrank automaten zijn één van de meest voorkomende soorten verkoopautomaten. U ziet ze veel staan op scholen, stations, kantoren en winkelcentra. Het zijn veelal machines op basis van full service vending. Maar het kopen en huren van deze automaten is uiteraard ook een optie. Let wel, het zijn veelal niet de automaten die u moet vergelijken, deze zijn immers vaak universeel. Het echte vergelijken zit hem in de leveranciers. De prijzen en service zijn immers variabel. Om het u te vergemakkelijken helpen wij u graag.

Koffie automaten

Waarschijnlijk is een koffiemachine de meest bekende onder de verkoopautomaten. Wanneer een bedrijf besluit een koffiemachine te kopen of leasen is er veel keuze. Dit proces van aankoop is vaak wat langer dan verwacht door de hoeveelheid keuze die een bedrijf heeft. Vaak is een bedrijf gebaat bij een leverancier die precies weet wat de klant wilt. Dit vergt een goede filter op basis van uw profiel.

Wisselgeld

Dit zijn de machines die groot geld, ofwel briefgeld, verkleinen. Deze wisselautomaten komen veelal voor bij parkeergarages of bij een wasserettes. Ook zijn wisselautomaten steeds meer in trek bij evenementen, festivals en beurzen. Deze kunnen immers ook worden gevuld met betaalmunten, zodoende valt de werkdruk omtrent geld wisselen weg. Dat lijkt niet direct heel bijzonder, maar het is voordeliger voor u dan u denkt.

Verkoopautomaten
Back to Top