Tablet kopen zakelijk gebruik

Alles wat u nodig heeft, gemakkelijk in de hand.

Tablets, de veelzijdige combinatie tussen een smartphone en een laptop. Gemakkelijker in gebruik dan een smartphone en lichter dan een laptop. Deze combinatie maakt de tablet ideaal voor zakelijk gebruik. Tablets worden veelal gebruikt door de zakelijke gebruiker die veel onderweg is. Hij kan gebruikt worden voor e-mail, het bewerken van tekst documenten, het maken van notities en het bekijken van presentaties. Ook wanneer u even iets op moet zoeken op het internet is de tablet een handig apparaat.

Dankzij het grotere scherm is alles makkelijker leesbaar vergeleken het kleine schermpje van een smartphone. Echter hoef je niet, zoals bij een laptop, te zeulen met zware laders en grote tassen dankzij het compacte en lichte karakter van een tablet.

Wilt u, net als velen andere bedrijven, ook een tablet kopen voor zakelijk gebruik? Laat uw contactgegevens achter en binnen 15 minuten helpen wij u verder.

Spoed offerteOfferte aanvraag

Besturingssystemen

Als uw bedrijf over gaat op de aanschaf van zakelijke tablets dan is het belangrijk om in gedachte te hebben welk besturingssysteem het meest gewenst is. Wanneer er binnen het bedrijf hoofdzakelijk gebruik wordt gemaakt van Apple hardware dan is het integreerbare IOS systeem van Apple een zeer handig besturingssysteem. Zodoende kunt u de IPad linken aan uw andere Apple hardware zodat er gemakkelijk bestanden gedeeld kunnen worden.

Bent u echter zeer afhankelijk van het Microsoft Office pakket en werkt u vrijwel alleen met Word, Excel, Outlook en PowerPoint door middel van office 365? Dan is een tablet die draait op een Windows besturingssysteem wel een echte must. Indien een tablet namelijk niet draait op Windows dan is de toegang tot Microsoft Office niet mogelijk.

Ook bestaat de optie om te kiezen voor een tablet met een Android besturingssysteem. Dit besturingssysteem is dan wel op de consumentenmarkt een van de populairste opties qua besturingssystemen, op de zakelijk markt doet de Android variant het minder goed. Voor zakelijk gebruik is Android niet heel erg geschikt, mede om deze reden wordt er bij een tablet kopen hoofdzakelijk gekozen voor een IOS of Windows variant.

Benieuwd wat voor tablets het beste passen binnen uw bedrijf? Een tablet kopen voor zakelijk gebruik? Wij helpen u binnen een kwartier verder met een goed vergelijk.

tablet kopen
Back to Top