Telefooncentrale PABX
Laat u adviseren:
0032 (2) 588 79 30

Voordelen PABX
Lage maandelijkse kosten
Nieuwste hardware
Onze partners
Vergelijk bij Sales Channel
Advies? Spoed offerte!
Op maat gemaakte oplossing
Meerdere offertes

Spoed offerteOfferte aanvraag

Een telefooncentrale PABX voor uw bedrijf

Wat is de beste telefooncentrale voor uw bedrjf?

De telefooncentrale PABX, is een zeer belangrijk stuk hardware binnen uw bedrijf. Verkrijgbaar in allerlei soorten, merken en maten. Echter, welke telefooncentrale past het beste bij uw bedrijf? Maakt u gebruik van VoIP of reguliere telefonie en wilt u wel een fysieke centrale binnen uw bedrijf? Wilt u leasen of koopt u liever een nieuwe centrale?

Al uw wensen zullen bij de zoektocht naar uw perfect telefooncentrale worden geanalyseerd en onze partners zullen met het best passende aanbod komen voor uw situatie en budget. Laat voor meer informatie uw contactgegevens achter en binnen een kwartier bellen wij u terug.

Kopen of leasen

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe telefooncentrale PABX bestaan er twee opties. Zowel kopen als leasen. Deze opties hebben elk hun voor- en nadelen.


Een telefooncentrale leasen

Voordelen

   

 • De maandelijkse leasekosten zijn aftrekbaar bij de belasting
 • Bij lease heeft u bij verlenging altijd de mogelijkheid om voor het nieuwst model te kiezen.
 • De kosten van lease zijn maandelijks altijd hetzelfde. In tegenstelling tot kopen heeft u dus geen directe hoge kosten.
 • Na het leasecontract is veelal de PABX uw eigendom geworden ofwel kunt u de PABX voor een symbolisch bedrag overnemen.
Nadelen

   

 • De totale kosten van leasen liggen in vergelijking tot kopen hoger, echter zijn de uitgaven verspreid per maand over 5 jaar.
 •  


Een telefooncentrale PABX kopen

Voordelen

 • De totale kosten van een koop PABX liggen op de lange termijn lager dan bij leasing.
Nadelen

 • Een onderhoudscontract zit bij koop niet inbegrepen en deze zal dus los afgesloten moeten worden indien gewenst.
 • Bij koop is er direct een beschikbaar budget nodig waardoor er direct een grote uitgave gemaakt dient te worden.

Soorten telefooncentrales

Telefooncentrales zijn er in alle soorten en maten variërend van driehonderd euro voor een zeer eenvoudig en goedkoop model tot kolossale modellen van enkele tienduizenden euro’s. Je hebt de traditionele telefooncentrales en IP telefooncentrale maar ook de Hosted VoIP centrale en Virtuele telefooncentrale. Maar wat voor telefooncentrale is voor u nou eigenlijk de beste optie?

Klik hier voor een kort overzicht van de diverse telefooncentrales en diens voor- en nadelen.

Onze partners

Dankzij ons ruime netwerk aan Vlaamse partners kunnen wij een zeer divers aanbod leveren op het gebied van een telefooncentrale PABX. Of u nu wilt leasen of kopen, bij onze partners kunt u terecht. Naast de best passende telefooncentrale zorgen onze partners ook voor het benodigde onderhoud.
Bent u op zoek naar een nieuwe telefooncentrale voor binnen het bedrijf of bent u op zoek naar een externe centrale voor uw VoIP telefonie? Onze partners zullen u een passende offerte aanbieden.

Laat voor meer informatie uw contactgegevens achter en binnen een kwartier bellen wij u terug.

Back to Top