Vaste telefonie
Laat u adviseren:
0032 (2) 588 79 30

Vaste telefonie zakelijk
Alle operatoren
Betere prijzen
Klassiek, VoIP of mobiel
Vergelijk bij Sales Channel
Advies? Spoed offerte!
Op maat gemaakte oplossing
Meerdere offertes

Spoed offerteOfferte aanvraag

Vaste telefonie zakelijk

Vraag een prijsopgave aan en bespaar

Mede door de openstelling van de kabel in Vlaanderen is de markt voor de vaste telefonie zakelijk continue in beweging. De grootste operatoren binnen de markt, Proximus en Telenet, zijn tegenwoordig verplicht hun lijnen open te stellen voor gebruik door concurrenten. Hierdoor is er een heuse prijzenoorlog gaande.

Overstappen van vaste telefonie zakelijk is derhalve een zeer aantrekkelijke optie met een groot scala aan voordelen, ook voor u. Wacht dan ook niet te lang en dien een offerteaanvraag voor vaste telefonie zakelijk in.

Benieuwd wat een offerte voor de vaste telefonie zakelijk voor u kan doen? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen binnen een kwartier contact met u op tussen 09:00 – 17:00 uur op werkdagen.

De operatoren

Op het gebied van vaste telefonie in Vlaanderen zijn er momenteel twee grote telecomoperatoren actief, Telenet en Proximus. Deze telecomoperatoren beschikken beiden over een eigen netwerk waarbij de ISDN lijnen onder het beheer van Proximus vallen en de Coax kabels eigendom zijn van Telenet. Doordat Telenet ook de ISDN lijnen van Proximus aan kan bieden, voor een zeer aantrekkelijk tarief, bedekken beide operatoren de gehele Vlaamse markt.

oie_jpg

Overstappen

Vaak zien bedrijven overstappen als een lastige taak met veel gedoe waarbij van alles verkeerd kan lopen. Onze partners zullen er echter voor zorgen dat de overstap correct zal verlopen zodat u niet voor een lange tijd zonder telefonie zal zitten. Zeker sinds de ingang van de nieuwe telecomwet van oktober 2012 is overstappen nog nooit zo makkelijk geweest. Overstappen kan uiteraard ook grote voordelen hebben waaronder een forse besparing op de telefoniekosten. Wacht dan ook niet te lang met besparen en vraag een vaste telefonie offerte aan..

Onze partners

Wij werken op de telefoniemarkt samen met een groot scala aan erkende partners wie allen zeer ervaren zijn binnen de zakelijk markt der vaste telefonie, mobiele telefonie, data en overige telecom. Onze partners kunnen de diensten leveren van alle grote telecomoperatoren waardoor er ook voor u, altijd een aantrekkelijke offerte opgesteld kan worden. Aan de hand van uw wensen en behoeftes zullen zij met een aanbod komen met voor u de best passende operator en offerte.

Interesse? Laat uw contactgegevens achter en binnen een kwartier bellen wij u op.

Back to Top