VoIP vergelijken
Laat u adviseren:
0032 (2) 588 79 30

Bespaar met VoIP
Makkelijk opschalen
Lage gesprekskosten
Lokale of directe leverancier
Vergelijk bij Sales Channel
Advies? Spoed offerte!
Op maat gemaakte oplossing
Meerdere offertes

Spoed offerteOfferte aanvraag

VoIP telefonie in uw bedrijf,

de sleutel tot besparen

VoIP telefonie, dé manier om te besparen op uw telefoniekosten. Wanneer u binnen uw bedrijf gebruikt maakt van ISDN lijnen voor de vaste telefonie maakt u veel kosten voor alleen deze lijnen. Hier bovenop komen ook nog eens de gesprekskosten. Ongemerkt kan het bedrag aan het eind van de maand hard oplopen.

Wanneer uw bedrijf de overstap maakt naar VoIP Telefonie zal een groot deel van deze kosten komen te vervallen. Te allen tijden bent u goedkoper uit dan met uw reguliere telefonie.

Waarom is VoIP altijd voordeliger?

VoIP telefonie is het voeren van uw gesprekken over een IP netwerk. Dit houdt in dat u geen gesprekken meer voert over de reguliere ISDN lijnen, maar via het Internet. Zodoende maakt u alleen nog maar gebruik van één netwerk waardoor er dus geen kosten meer zijn voor de huur van de ISDN lijnen. Het enige wat u nodig hebt is een degelijke internetverbinding, een telefooncentrale die geschikt is voor VoIP en de hierbij behorende toestellen.

Hiernaast bestaat er ook de optie om bij VoIP te kiezen voor een Hosted VoIP centrale in de cloud. Deze telefooncentrale heeft alle functies die u verwacht van een reguliere traditionele telefooncentrale. Echter bevindt deze telefooncentrale zich in de cloud omgeving, hij staat dus elders geplaatst en u maakt er via het internet gebruik van. Tegen een voordelig maandelijks tarief. Zodoende hoeft u geen dure fysieke VoIP centrale aan te kopen en heeft u ook geen duur onderhoud.

De besparingen op de ISDN lijnen en de VoIP centrale zullen niet de enige zijn. Ook de besparing op de gesprekskosten is bij VoIP telefonie zeer aantrekkelijk. Niet alleen zijn de starttarieven en de tarieven per minuut voordeliger. Onderling bellen binnen het bedrijf is gratis. De grootste besparing in de gesprekskosten liggen echter op internationaal bellen, hierop kunnen tientallen procenten worden bespaard.

Bent u benieuwd hoe voordelig VoIP voor uw bedrijf is? Eén van onze gespecialiseerde lokale partners legt het u graag uit door middel van een persoonlijke offerte. Laat uw contactgegevens achter en op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 nemen wij binnen een kwartier contact met u op.

VoIP telefonie
Back to Top