Wisselautomaat

Een vergelijking die het waard is

Een wisselgeld automaat, of wisselmachine is een graag geziene machine bij wasserettes, parkeergarages of luchthavens. Een wisselautomaat huren is een grote stap waar een vergelijking wel zo verstandig is. Het zijn machines van grote waarde en daarnaast gaat de machine ook nog eens een inhoud dragen die van grote waarde is. Mocht u wisselmachine huur offertes willen vergelijken, kunt u contact met ons opnemen door te bellen of een offerte aanvraag te doen.

Spoed offerteOfferte aanvraag

Wat doet een wisselautomaat?

Allereerst is het belangrijk te weten dat deze wisselgeldautomaten erg complex zijn. Zo kunt u uw bankbiljetten inwisselen tegen losgeld en dit moet allemaal correct gebeuren. De machines worden daarnaast zo gemaakt dat het net staande kluizen zijn met gleuven waar geld in- en uit kan. Het moet dus een waterdicht geheel zijn dat extreem goed beveiligd is. Voor zo’n simpele handeling is het dus een erg complex apparaat waar logischerwijs een bepaald prijskaartje aan hangt.

Een wisselautomaat huren of kopen, hoe veilig is dat?

De wisselmachines hebben een succesratio van boven de 99% en hebben eigenlijk geen overhead kosten. U hoeft niet te investeren in personeel of andere kosten en daarnaast bent u verzekerd van de best beveiligde vending machines die er bestaan. Uitzonderingen zijn er uiteraard altijd, maar een wisselautomaat kopen is zelden onveilig..

Uw leveranciers

Uw leveranciers zijn onze partners en wij selecteren onze partners op kwaliteit. Het is voor onze partners daarnaast een vereiste dat ze, naast de hoogstaande kwaliteit die zij bieden, ook nog eens goedkoper zijn dan de concurrentie die zij van elkaar hebben. Zo bent u verzekerd van de hoogste graad in kwaliteit tegen de scherpste prijs. Uw wisselautomaat huren of kopen is dus aantrekkelijk als u eerst een vergelijking maakt, en daar helpen wij u graag bij!

Vraag uw offerte vandaag nog aan om zo snel mogelijk te kunnen vergelijken, u kunt ons bereiken op bovenstaand nummer of u kunt een van de twee offerte formulieren invullen. Een spoed offerte betekent dat u binnen 15 minuten wordt teruggebeld en een reguliere offerte aanvraag spreekt voor zich.

Wisselautomaat offerte
Back to Top