Een workstation leasen

Neemt u ook alleen genoegen met het snelste?

Een zakelijk workstation is in feite een snellere betere en ja, ook duurdere, variant op de desktop. Workstations zijn de high end bakbeesten voor de veeleisende gebruikers. Het verschil tussen een desktop en een workstation ligt hem vooral in de prestaties. Er zijn veelal meer mogelijkheden tot uitbreiding. Een zakelijk workstation beschikt over een snellere of meerdere processors, meer RAM en een top of the line grafische kaart. Ook worden deze workstations vaak op maat gemaakt aan de hand van uw eisen zodat u altijd het beste apparaat tot uw beschikking heeft.

Ook interesse in een workstation leasen voor uw bedrijf? U kunt bij ons uw workstation vergelijk aanvragen en wij helpen u binnen een kwartier verder.

Spoed offerteOfferte aanvraag

Mobile workstation

Naast de reguliere desktop variant workstations bestaat er ook een ander soort workstation. De mobile workstation. Een mobile workstation is de laptop variant van de workstation. Mede door de gemakkelijke vervoersmogelijkheden is de mobile workstation de perfecte oplossing voor de medewerkers die veel reizen.

Zodoende hebben uw medewerkers wel de beschikking over een razendsnel workstation zonder hiervoor op het bureel te hoeven zijn. Een ideaal stuk hardware voor uw accountmanagers en alle andere medewerkers die zich veel op de baan bevinden.

All-In-One workstations

All-In-One workstations zijn workstations die de voordelen van een regulier workstation combineren met de ruimtebesparende oplossing van een all-in-one computer. Alle hardware is gebundeld in een beeldscherm waar er geen losse desktop meer benodigd is. Ook heeft een All-In-One workstation vaak een Touch-screen waardoor het een zeer aantrekkelijk apparaat is voor grafische vormgevers.

Gebruik workstations

Mede door de hoge capaciteit van de reguliere, All-in-One en mobile workstations zijn het zeer geliefde apparaten binnen de technische sector. Op grafisch gebied is een workstation superieur vergeleken de reguliere desktop waardoor het de output van onder andere ontwerpen en 3D tekeningen zeer ten goede komt. Werkt u veel met onder andere Adobe Photoshop, AutoCAD, Maya of Solidworks? Dan is de workstation de perfecte oplossing voor uw bedrijf.

Bent u ook op zoek naar een snelle en betrouwbare workstation voor binnen uw bedrijf? Of een workstation leasen, kopen of huren? Laat uw contactgegevens achter of vraag een spoedofferte aan en wij helpen u binnen een kwartier verder.

workstation leasen
Back to Top