Zakelijk mobiel
Laat u adviseren:
0032 (2) 588 79 30

Zakelijk mobiel vergelijken
Meerdere prijsopgaven
Alle operatoren
Voordelig overstappen
Vergelijk bij Sales Channel
Advies? Spoed offerte!
Op maat gemaakte oplossing
Meerdere offertes

Spoed offerteOfferte aanvraag

Zakelijk mobiel vergelijken

Meerdere prijsopgaven voor een goed verglijk

Vraag rechts één of meerdere persoonlijke offertes aan voor een goed vergelijk. De markt voor de mobiele telefonie zakelijk is een zeer bewegelijke markt die continue verandert. Het bereik wordt beter, de kosten worden lager en data word steeds belangrijker.

Zakelijk mobiel vergelijken, welk abonnement is het voordeligst? En welk contract voor mobiele telefonie past het best bij uw bedrijfsprofiel? Een offerte aanvragen is vaak voordeliger dan vooraf gedacht en een goede stap richting een forse besparing.

Benieuwd hoeveel u kunt besparen met een nieuw zakelijk abonnement? Neem contact op en wij bellen u binnen een kwartier terug.

De operatoren

Momenteel is er in Vlaanderen een heuse machtsstrijd gaande tussen de operatoren voor de mobiele telefonie zakelijk. Proximus is hierin, mede door hun sterke dekking, zeer dominant aanwezig. De snelst groeiende operator op de markt, Base, is bezig met een enorme opmars. Door het leveren van een goede dekking voor een zeer scherpe prijs stelt Base de positie van Proximus sterk op de proef. Mobistar, de derde speler op de markt, zit echter ook niet stil. Mede door grote investeringen in het 4g netwerk versterkt Mobistar jaarlijks zijn positie.

De verschillende operatoren:

  • Proximus
  • Base
  • Orange (voorheen Mobistar)
  • Telenet
  • Scarlet

simkaarten

Overstappen

Bent u op zoek naar een betere oplossing dan uw huidige zakelijke GSM abonnement, maar bent u bang dat het overstappen een hels karwei wordt? Dit is uiteraard geen probleem, zeker sinds de ingang van de Telecomwet van oktober 2012 is overstappen makkelijker dan ooit. Het overzetten van uw nummer zal niet langer dan een dag duren en hierna heeft u de voordelen waarnaar u op zoek bent! Of dit nu een voordeliger zakelijk GSM abonnement is of een zakelijk GSM abonnement met het beste bereik? Onze partners maken het voor u in orde!

Onze partners

Dankzij de nauwe samenwerken tussen Sales Channel en onze erkende partners is het houden van een zakelijk mobiel vergelijken makkelijker dan ook. Ook kunnen wij de beste partner vinden voor speciale wensen als u veel gebruik maakt van datakaarten of machine to machine kaarten. Of u nu een voordeliger GSM contract in België wilt, veel internationaal belt, of toch echt de beste dekking zoekt – Onze partners kunnen u altijd de beste offertes aanbieden!

Dual simkaarten

Dual sim technologie is het hebben van twee werkende simkaarten in één mobiele telefoon. Dit is een moderne en voordelige manier om enerzijds goedkoop te bellen in het buitenland en anderzijds zakelijk en privé gescheiden te houden. De vraag is: zakelijk mobiel vergelijken, hoe interessant is dat voor u?

Laat hieronder uw contactgegevens achter en binnen een kwartier nemen wij tussen 09:00 – 17:00 uur op werkdagen contact met u op voor een zakelijk vergelijk!

Offerte aanvraag
Zakelijk mobiel vergelijken:
Alle operatoren beschikbaar
Vergelijken zonder kosten
Altijd besparen
Vul een offerte aanvraag in!

Zakelijk mobiel vergelijken

Back to Top