Zakelijk VoIP
Laat u adviseren:
0032 (2) 588 79 30

Zakelijk VoIP
Bellen via internet
Voordelig telefoneren
Makkelijk opschalen
Vergelijk bij Sales Channel
Advies? Spoed offerte!
Op maat gemaakte oplossing
Meerdere offertes

Spoed offerteOfferte aanvraag

Zakelijk VoIP vergelijken

Vraag gratis meerdere prijsopgaven aan

Bij IP-telefonie, beter bekend als VoIP, wordt er geen gebruik meer gemaakt van de dure ISDN lijnen om te telefoneren. zakelijk VoIP gaat, zoals de naam al zegt via een IP netwerk, beter bekend als het internet. Hierdoor is er maar één infrastructuur nodig voor zowel de data als de telefonie binnen uw bedrijf waardoor er flink kan worden bespaard.

Mocht u ervoor kiezen om over te stappen naar zakelijk VoIP is hiervoor een kleine investering nodig voor nieuwe toestellen, deze investering heeft u er echter binnen een aantal jaar al uit. Zakelijk VoIP vergelijken is echter wel van belang gezien de providers erg kunnen verschillen, welke provider past er bij u?

Wat is VoIP?

Voice over IP is, zoals de naam al aangeeft, bellen via het internet. Er wordt een gesprek op gezet vanuit een IP adres in plaats van contact te leggen via de reguliere telefoon- en ISDN lijnen. Ook bestaat er een mogelijkheid om gebruik te maken van mobile VoIP, dit is het gebruik maken van IP-telefonie via de mobiele telefoon. Hiermee wordt ook het mobiele telefoniesysteem overbodig. Om gebruik te maken van VoIP is een VoIP centrale nodig die ready-for-VoIP is. Hieronder vallen de IP telefooncentrale, virtuele telefooncentrale en Hosted VoIP centrale

Waarom zakelijk VoIP vergelijken?

Ondanks dat VoIP nog niet enorm naam heeft gemaakt in Vlaanderen is het zeker een grote kans om kosten te besparen. Doordat er geen gebruik meer wordt gemaakt van de standaard telefonielijnen vallen de huurkosten van deze lijnen weg. Naast de besparing die u zult maken op de kosten voor de lijnen zullen ook uw gesprekskosten lager uitvallen. Tevens kunt u door middel van SIP Trunking ook nog eens tussen uw vestigingen gratis bellen wanneer u gebruik maakt van een een fysieke IP centrale.

zakelijk voip vergelijken

VoIP aanbieders

Momenteel is Hosted VoIP in Vlaanderen nog geen algemeen goed. Echter is het ‘via VoIP bellen’ wel bezig met een enorme opmars, mede door de hoge kostenbesparingen. Daarom is zakelijk VoIP vergelijken een must voor elk bedrijf. Onze partners helpen u graag met het overstappen naar VoIP, zodat ook u kunt gaan profiteren van deze manier van voordelig telefoneren. Wij werken met de grootste aanbieders van zakelijk VoIP in Vlaanderen die u zullen begeleiden om op perfecte wijze ook VoIP telefonie bij u binnen de firma te realiseren.
Blijf vooral niet te veel betalen voor uw telefonie, kijk wat u kunt besparen door een offerte VoIP telefonie aan te vragen.

Wenst u meer informatie? Laat dan hier uw contactgegevens achter, dan nemen wij binnen een kwartier contact met u op tussen 09:00 – 17:00 uur op werkdagen.

Back to Top