Printer kopen
Laat u adviseren:
0032 (2) 588 79 30

Zakelijke printer kopen
Nieuwe of gebruikte
Scherpe prijzen
Lokale of directe leverancier
Vergelijk bij Sales Channel
Advies? Spoed offerte!
Op maat gemaakte oplossing
Meerdere offertes

Spoed offerteOfferte aanvraag

Zakelijke printer kopen

Het begint met uw vergelijk

Wanneer u ervoor kiest om de beste kantoor all in one printers aan te gaan schaffen is één ding zeer belangrijk: u moet te allen tijde beginnen met kantoorprinter offertes vergelijken. Een printer kopen, leasen of huren? Vergelijken is de sleutel tot besparen.

Zorg er altijd voor dat de offertes die u aanvraagt, zoals die van onze partners, zijn gepersonaliseerd aan de hand van uw bedrijfsbehoeftes. Zodoende beschikt u altijd over het meest passende aanbod voor uw situatie. Of dit nu een nieuwe multifunctionele laser printer betreft, of de beste kantoorprinter. Het aanbod moet perfect bij uw behoeftes aansluiten.

De beste printer voor op kantoor is ook voor u binnen bereik. Een printer kopen voor uw firma? Laat simpelweg uw contactgegevens achter, of bel ons even op, dan zorgen wij voor de printers die bij u passen, gratis offertes en meerdere lokale leveranciers. Wij zullen u direct op weg helpen in uw zoektocht naar de beste printer leverancier in uw regio. Dankzij onze nauwe samenwerken met de grootste printer leveranciers in Vlaanderen weten wij altijd welke leverancier het beste aansluit bij uw behoeftes. Van de beste netwerkprinters en multifunctionals voor het KMO, tot grote printstraten voor grote corporaties. Onze partners/leveranciers in Vlaanderen zijn van alle markten thuis.

Uw printer kopen

Steeds meer bedrijven in de KMO kiezen ervoor om van de kleine goedkope kantoorprinter af te stappen. De sprong richting de multifunctional printers voor kantoor wordt steeds vaker genomen. Uiteraard, het is een investering, maar het is er één die zich dik terugverdient. Eén zakelijke multifunctional verzet namelijk het werk van een groot aantal kleine kantoorprinters.

Deze multifunctional printers zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Wenst u het liefst een zwart wit laserprinter of toch liever een kleuren inkjet printer? Beide varianten zijn verkrijgbaar als een grootformaat all in one printer. Afhankelijk van de (extra) functionaliteiten waar u voor kiest wordt de prijs bepaald. De beste koopprinter voor uw bedrijf zit hier zeker tussen.

De zware apparatuur voor de grote corporaties.

Razendsnelle copiers, grootformaat multifunctionele laser printers en enorme printstraten, alle zware apparaten die in menig grootbedrijf voorkomen. Veelal worden ze in één netwerk gekoppeld met een flink aantal goedkopere netwerkprinters. Deze passen namelijk net iets makkelijker op uw bureau. De grote zakelijke multifunctionals zijn hiervoor te groot.

Wel zijn deze multifunctionals de belangrijkste kantoorprinter binnen een dergelijk grote corporatie. Deze apparaten zijn vaak wireless printers die zijn geïntegreerd in het netwerk van uw bedrijf. Zodoende kan iedereen met toegang tot deze apparaten zelf, gemakkelijk en snel, zijn printwerk verrichten. Hiernaast hoeft u niet per direct een losse A3 printer aan te schaffen aangezien zo’n multifunctional copier of printer vaak beschikt over meerdere papierlades. Eén of meerdere van deze lades worden meestal gebruikt voor het A3 papier, want ook dit formaat kunnen deze grote printerkasten vaak afdrukken.

Maar moet ik nu mijn printer kopen of leasen?

Steeds meer firma’s kiezen ervoor om hun bedrijfsprinters te leasen in plaats van kopen. Dit komt veelal door de overzichtelijke maandelijkse kosten en door het niet benodigde investeringskapitaal. Het kopen van grote kantoorprinter is namelijk geen goedkope aangelegenheid. Wanneer er niet direct beschikking is over een budget biedt leasen een goede uitkomst.

Beschikt u echter wel over een besteedbaar budget om uw zakelijke multifunctionals te kopen? Dan is dit zeker geen verkeerde keuze. Op de lange termijn zal u voordeliger uit zijn én u kunt uw printers na de afschrijftermijn gewoon blijven gebruiken. Veel bedrijven schrijven hun printers na 5 jaar af, net zo lang als een gemiddelde leasetermijn. Echter blijft u bij een leasecontract gewoon doorbetalen als u wilt verlengen of veranderen. Heeft u de apparatuur gekocht? Dan nemen uw “kosten” significant af.

Let wel, wanneer u een kantoorprinter gaat kopen doet u er goed aan om eerst een aantal printers te vergelijken alvorens u een besluit neemt. Een verkeerde keuze resulteert namelijk in een dure fout.

De beste kantoorprinter in Vlaanderen is ook voor uw bedrijf beschikbaar. Een printer kopen voor uw bedrijf? Laat uw contactgegevens achter, of bel ons even op. Wij helpen u, op werkdagen tussen 09:00 en 17:00, binnen een kwartier verder.

Zakelijke printer kopen
Back to Top