Printers vergelijken
Laat u adviseren:
0032 (2) 588 79 30

Vergelijk zakelijke printers

  • Stand alone printer
  • Multifunctional printer
  • Plotter printer
Vergelijk bij Sales Channel

  • Advies? Spoed offerte!
  • Op maat gemaakte oplossing
  • Meerdere offertes

Spoed offerteOfferte aanvraag

Zakelijke printers vergelijken

Vraag een offerte aan en vergelijk de scherpste prijzen

De aanschaf van een printer, multifunctional of plotter is afhankelijk van uw bedrijfsprofiel en de mate van gebruik. Bij de aankoop van een zakelijke printer, zijn er een aantal punten waarop u dient te letten. Dit geldt uiteraard ook wanneer u besluit om te huren of te leasen.

Het is dan ook altijd van groot belang dat u eerst begint met zakelijke printers vergelijken voordat u overgaat tot de aanschaf, huur of lease van nieuwe toestellen.

Multifunctional printers vergelijken

De multifunctional wordt ook wel een all-in-one printer genoemd. Een multifunctionele printer bevat meerdere functionaliteiten in één apparaat. Deze printers zijn uitermate geschikt voor klein zakelijk gebruik (SOHO markt segment), om te fungeren als een gecentraliseerd management systeem voor al uw documenten. De meeste multifunctional printers zijn tegenwoordig compact en scherp geprijsd om ruimte, maar vooral geld, te besparen. Voor meer informatie over multifunctional printers vergelijken klik hier.

Stand alone printers.

De huidige stand alone printers worden veelal gebruikt voor individuele werkplekken met een hoge printfrequentie. Er is een breed scala aan printers binnen dit genre waarbij de laserprinters, waarvan er ook laser kleurenprinters zijn, snel kunnen printen in hoogstaande kwaliteit. Meer informatie over stand alone en laser kleurenprinters, Klik hier.

Soort printers

Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Veel bedrijven ondernemen bewust met oog voor het milieu. Ook de fabrikanten van zakelijke printers houden hier rekening mee en zo zijn veel printers uitgerust met de mogelijkheid tot energie besparing (een ‘eco stand’). Sommige zakelijke printers zijn voorzien van een energie-bespaar label. Klik hier voor meer informatie over energie-bespaar labels.

Het nieuwe werken, ook met uw printer

Met de komst van het nieuwe werken en het werken in de cloud vanuit huis, is alles gebaseerd op verbinding via WIFI, zo is dat ook met de meeste printers. Er is een groot aanbod aan draadloze printers voor zakelijk gebruik dat u kunt kopen, huren of leasen. Het voordeel van draadloze, of wireless printers is dat deze producten vanaf de meeste apparaten die verbinding kunnen maken met een WIFI netwerk kunnen worden aangestuurd. Zo kan u met zelfs met een GSM vanuit huis, via de cloud, bestanden printen op werk.

Weet u welke vragen u moet stellen tijdens uw gesprek met een potentiële leverancier? Hier een aantal vragen om u op weg te helpen bij de beste deal. Zakelijke printers vergelijken vraagt tevens om een goed advies, via bovenstaand telefoonnummer komt u in gesprek met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder in uw zoektocht.

Back to Top